Yhdessäolo jopa pilkkimistä tärkeämpää

Julkaistu

Törmänen sukuseura ry:n pilkkitapahtuma Vanttajajärvellä 22.4.2023 klo 13–16

Mikä oli pilkkitapahtuman merkitys? Voisi vastata, että mukava ilmapiiri. Väkeä oli ilmoittautunut 13 ja paikalla oli 11 henkilöä. Paikalla oli väkeä, jotka näkevät toisiaan vain kerran vuodessa ja pilkkiminen on mukava yhdessäolon muoto. Tapahtuma alkoi yhteisellä pilkkimisosiolla ja lopuksi nautimme ulkotulitarjoamisista. Pilkkitapahtumassa oli keskiössä yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

Hallituksen jäsen Jouni Törmänen varusti Paloniemen rannan ulkotulitarpeistolla yhdessä sihteeri Antti Törmäsen kanssa, he valmistautuivat tapahtumaan jo edellisenä iltana, myös aukaisten polun lumesta rantaan. Pilkkimisen lisäksi tapahtumassa oli tarjolla muurinpohjalättyjä, nokipannukahvia, mitä keitteli Hilkka Kurvinen ja grillimakkaraa. Puheenjohtaja paisteli muurinpohjalättyjä.

Keskusteluissa oli teemana oma Törmäsen suku, kalastus ja muu ajankohtainen teema. Rantatulilla keskustelimme myös mahdollisesta seuran seuraavasta tapahtumasta, ehkä vastojen tekojen opettelua ja/tai lauluiltaa tai näiden yhdistämistä.

Hallituksen jäsen Pekka Hummasti osallistui myös lopputöihin, niin saimme nopeasti tavarat takaisin Jounin peräkärryyn.

Oulussa 5.5.2023 Merja Paloniemi ja Antti Törmänen

Jaa tämä sivu Facebookissa